Τίτλος: Εκπαιδευτικά σεμινάρια EudraVigialnce, Αθήνα, 27/6/2011 - 01/7/2011


Κείμενο:
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και το Drug Information Association διοργανώνει τα ακόλουθα 2 εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την EudraVigilance στην Αθήνα:

  1. EudraVigilance Training: Electronic Reporting of ICSRs in the EEA (EVWEB). To σεμινάριο θα διεξαχθεί από 27/6/2011 έως 29/6/2011 (κωδικός σεμιναρίου: 11595)
  2. EudraVigilance Training: Medicinal Product Dictionary (EVMPD). To σεμινάριο θα διεξαχθεί από 30/6/2011 έως 1/7/2011 (kωδικός σεμιναρίου: 11596)

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο:
Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος,
Λεωφόρος Ποσειδώνος 41-43,
Γλυφάδα.

Αναλυτικές πληροφορίες για καθένα από τα δυο σεμινάρια, όπως και πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Drug Information Association . Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις σχετικές οδηγίες.

Λόγω του αυξημένου αριθμού ενδιαφερομένων για συμμετοχή, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής γίνεται ατομικά και ξεχωριστά για κάθε σεμινάριο. Η αίτηση αποστέλλεται προς συνεργαζόμενο πρακτορείο, όπως υποδεικνύεται στα συνημμένα έντυπα. Η σειρά προτεραιότητας ορίζεται από την ημερομηνία υποβολής συμπληρωμένης αίτησης προς το πρακτορείο.

Διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα λαμβάνονται υπόψη αιτήσεις εγγραφής που αποστέλλονται στον ΕΟΦ.