Πρόσκληση για παρουσίαση άρθρων - μελετών – απόψεων στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΟΦ PDF  | Print |  E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΟΦ
Μεσογείων 284, 155 62, Χολαργός
Τηλ. 2106507200 / Fax. 2106507450
Website: www.eofse.gr / E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΟΦΣΕ
Αρ. πρωτ. 43 /10 .6 .2009
Προς: Αξιότιμα Μέλη ΔΣ/ΕΟΦ, Επιστημονικούς Συνεργάτες, Μέλη Επιτροπών ΕΟΦ, Συναδέλφους
Πρόσκληση για παρουσίαση άρθρων - μελετών – απόψεων στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΟΦ
Αξιότιμε κύριε(α),
Οι Εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) έχουμε δημιουργήσει μια Ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Ο αρχικός σκοπός αφορούσε στη χρήση της κυρίως ως συνδικαλιστικού βήματος προκειμένου οι πάσης φύσεως ανακοινώσεις, ψηφίσματα, διεκδικήσεις και δραστηριότητες να γίνονται γνωστές κυρίως στα μέλη μας.
Πρόσφατα αποφασίσαμε τη μετατροπή της Ιστοσελίδας από ένα απλό συνδικαλιστικό βήμα σε ένα χώρο φιλοξενίας όχι μόνον των στενά συνδικαλιστικών μας ανακοινώσεων και δραστηριοτήτων αλλά, ταυτόχρονα και επιστημονικών άρθρων ευρύτερου ενδιαφέροντος στα θέματα που μας απασχολούν, σύντομων επιστημονικών νέων, οικονομικών της υγείας κλπ. Επίσης επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε και απόψεις που αφορούν σε θέματα συναφή με τα αντικείμενα του ΕΟΦ, της Δημόσιας Υγείας, τις πολιτικές υγείας και φαρμάκου, ακόμη και σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας.
Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας www.eofse.gr και να αποστείλετε στην Συντακτική μας Επιτροπή όποιο κείμενό σας κρίνετε ότι μπορεί να παρουσιαστεί εκεί.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας είναι ο Αρχισυντάκτης μας Μπάμπης Κατσούλας (τηλ. 2132040505, e-mail: hkatsoulas@eof.gr) και Αναπληρωτής Αρχισυντάκτης η Λένα Μούση (τηλ. 213-2040483, e-mail: lmousi@eof.gr)
Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την Ιστοσελίδα μας ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών στο χώρο μας, μεταξύ των εργαζομένων στον ΕΟΦ και των συνεργατών του ΕΟΦ αλλά και φορέων και πολιτών που θα μας επισκεφθούν.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου
Η Συντακτική Επιτροπή της Ιστοσελίδας

 

 

Επισκέπτες

We have 2 guests online
RocketTheme Joomla Templates