Σχετικά με την αποτίμηση της Ημερίδας του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΦ στις 4 Νοεμβρίου 2017, με θέμα «Σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές του ΕΟΦ»:

            Έγινε Οικονομική αποτίμηση και ενημέρωση από τον Ταμία του ΔΣ/ΕΟΦΣΕ για το συνολικό κόστος της Ημερίδας, το οποίο καλύφθηκε αποκλειστικά από τους πόρους του Συλλόγου.

            Ακολούθησε η Οργανωτική αποτίμηση, η οποία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη δεδομένου ότι η συγκεκριμένη Ημερίδα προετοιμάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντός διμήνου και χωρίς να παρεμποδιστούν οι παράλληλες δραστηριότητες του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΦ (το ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκε παράλληλα η διαχείριση του ζητήματος της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και της διαδικασίας ένταξης στην ΑΔΕΔΥ).

            Ο αριθμός των συμμετεχόντων οι οποία έχουν καταγραφεί είναι 222 άτομα. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή πέραν των μελών του Συλλόγου και από τα πρώην μέλη του Συλλόγου των Εργαζομένων. Η ημερίδα αποτέλεσε και αφορμή για την δημιουργία και ενός διακριτού μητρώου πρώην μελών – συνταξιούχων του ΕΟΦ με επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας.